Promovare Gratuita - Top123

Isus Revine !

Luni, 2019-04-22, 5:18 PM

Bine ati venit Oaspete | RSS | Principala | Devotional Zilnic | Inregistrare | Login

Devotional Zilnic

„Vi S-a născut un Mântuitor”


Dar îngerul le-a zis: „Nu vă temeţi: căci vă aduc o veste bună,care va fi o mare bucurie pentru tot norodul.” (Luca 2,10)

Ingerii se întrebau despre planul de răscumpărare. Ei erau uimiţi deindiferenţa poporului chemat de Dumnezeu să prezinte lumii luminaadevărului şi să-i vorbească despre venirea Răscumpărătorului. Şiprobabil că au fost şi mai uimiţi de faptul că singurii care păreau interesaţide venirea lui Mesia erau nişte păstori care îşi păzeau turmele.Primind mesajul şi aflaţi încă sub impresia acelui eveniment glorios, păstorii s-au dus în grabă la Betleem, întrebându-se ce putea să însemneceea ce au văzut şi au auzit. Maria ştia mai mult decât toţi ceilalţi, dar chiar şi ea mai avea multe de învăţat. Mesajul pentru noi, cei de astăzi,este acela că cerul şi pământul nu sunt astăzi mai departe unul de altuldecât atunci când păstorii i-au auzit pe îngeri cântând.Naşterea lui Isus este o temă inepuizabilă. Ar fi fost o umilinţă aproape infinită ca Isus să ia asupra Sa natura lui Adam în momentul în care acesta se afla în Eden, dar, în Betleem, El a acceptat să primească natura umană după ce fusese supusă decăderii timp de patru mii de ani.Ca orice om, Isus a luat asupra Sa consecinţele marii legi a eredităţii.El a moştenit ereditatea strămoşilor Lui pământeşti, ca să fi e părtaş ladurerile şi ispitele noastre şi ca să ne arate cum putem duce o viaţă fărăpăcat.

Un gând inspirat: „În cer, Satana Îl urâse pe Hristos pentru poziţiaSa la tronul lui Dumnezeu. L-a urât şi mai mult atunci când el însuşi a fost înlăturat. L-a urât pe Acela care Se legase să-i răscumpere pepăcătoşi. Cu toate acestea, în lumea în care Satana se pretindea stăpân,Dumnezeu I-a îngăduit Fiului Său să vină ca un prunc slab, supusslăbiciunii omeneşti. El I-a îngăduit să dea piept cu primejdiile vieţii la fel ca oricare om, să ducă lupta vieţii aşa cum trebuie să o ducă oricevlăstar omenesc, cu riscul de a da greş şi a pierde veşnicia.” (Hristos, Lumina lumii, pag. 49)

Mesajul zilei: Hristos a venit ca să fie una cu noi în natura Sa omenească, dându-ne un exemplu de viaţă biruitoare asupra păcatului –aceeaşi viaţă pe care ne-o oferă şi nouăForma intrarii

Cautare

Calendar

«  Aprilie 2019  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Arhiva materialelor

Prietenii site-ului

Statistica


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0